HENKILÖKUNTA


Ponnari on palvellut oululaisia jo vuodesta 2001 alkaen. Aloitimme toimintamme Rautatienkadulta, josta muutimme osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 28 vuonna 2005. Vuoden 2008 lopulla valmistui nykyinen toimitilamme ja muutimme uusiin tiloihin osoitteeseen Pakkahuoneenkatu 21 alkuvuodesta 2009. Haluamme palvella asiakkaitamme ammattitaidolla. Panostamme alan koulutuksiin ja tuotetuntemukseen. Toimimme kaikki sopimusyrittäjinä Ponnarin tiimissä. Meitä yhdistää intohimo luoda asiakkaalle juuri hänen persoonaansa sopiva hiustyyli.

Syksyllä 2014 liityimme Wellan maailmaan. Laajensimme liiketoimintaamme: samalla oven avauksella nyt parturi-kampaamopalvelut, ripsien ja kulmien värjäykset, arki- ja juhlameikit, hiustenpidennykset sekä peruukkipalvelut. Osallistumme kaikki säännöllisesti Wellan järjestämiin tuote-, muoti-, värjäys- ja leikkaustekniikkakoulutuksiin.


SARI

Parturi-kampaaja, Toimitusjohtaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2000. Ponnarin olen perustanut tammikuussa 2001 ja siitä asti olen työskennellyt yrityksessäni. Teen kaikkia alan töitä ja kokonaisuuksia mielelläni. Rakkaus parturi- kampaajan työhön on säilynyt kaikki nämä vuodet kehittämällä itseäni sekä yritystäni ja kouluttautumalla ahkerasti. Ihanat asiakkaat ja parhaat työkaverit tekevät päivistäni mahtavia.

NIINA

Parturi-kampaaja

Teen värjäyksiä, leikkauksia, kiharakäsittelyjä, kulmien ja ripsien värjäyksiä, parturitöitä (mm.parranajo), Mago sekä teippipidennyksiä. Tykkään suunnitella uusia kokonaisuuksia tyyliisi sopivaksi ja mieluisaksi sinulle.

LOTTA

Parturi-kampaaja

Teen väri- ja leikkauskokonaisuuksia. Hää- ja juhlakampaukset toiveitasi kuunnellen. Ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien muotoilu. Meikkaukset, permanentit sekä SP- ja Nioxin-hoidot.

EMELIINA

Parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja

Teen mielelläni toiveittesi mukaisia värjäys ja leikkaus kokonaisuuksia. Hää- ja juhlakampaukset sekä meikkaukset kokonaisuuteen sopiviksi. Tule niin suunnitelaan yhdessä juuri sinulle sopivat hiukset!

KATI

Parturi-kampaaja

Kati palaa tiimiimme äitiyslomalta elokuussa 2018. Katin ajanvaraus aukeaa heinäkuun aikana. Kati toivottaa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleksi.